Мис Силикон Виктория Петрова: Криско е дребосък, драпа да го забележат - България

...
Мис Силикон Виктория Петрова: Криско е дребосък, драпа да го забележат - България
Коментари Харесай

Мис Силикон Виктория Петрова избухна: Мис Тигрова е за психиатър, Криско - дребосък, който иска да го забележат

Мис Силикон Виктория Петрова: Криско е завързак, драпа да го забележат - България Днес Виктория Петрова се окичи с купата Мис Силикон. Тя е от София, на 21 години. Студентка е, учи мода и желае да стане дизайнер. Притежава впечатляващ силиконов бюст и перверзно лъчение. За позитивите и негативите от състезанието, плеймейтките, завистта, секса и живота на една силиконова бомба - четете в идващите редове.

Колко кубика силикон имаш в гърдите си? Искаш ли да сложиш още?
По 420 във всяка. Нямам желание да си поставям още, най-малко към този момент. Може би след няколко години.

Преди месец разгласява еротична фотография във Facebook и написа: " Ето ме без облекла, лицемери, явих се на конкурс за кучки, не за монахиня ". Какво те предизвика?
Коментари в мрежата от рода на: " Тия какви са грозни. Как не ги е позор да се явяват на такива състезания ". Това ме ядоса. Никой не е споделил, че сме неземни хубавици и се явяваме на Мис Свят. " Мис Силикон " е комерсиален конкурс, чиято концепция е да забавлява хората през лятото. Затова си пуснах голите фотоси, за което не скърбя. Освен това всички участнички застават зад благородната идея на състезанието " Аз съм красива ". Тя има за цел да помогне на нуждаещи се дами или девойки, които нямат средства да си създадат корекции след случай, заболяване или контузия.

Получаваш ли предложения за заплатен секс и до какви суми са достигали?
Тази тематика към този момент е толкоз изтъркана! Получавала съм неприлични оферти, само че в никакъв случай съответни числа и суми. Преди дни ми стана смешно, че някакво момиче описа по какъв начин са й предложили 100 000 лв. за секс. Това звучи освен несериозно, само че и много неуместно. За толкоз пари въпросният господин ще си поръча цялостен харем. Не знам за какво на госпожицата й е хрумнало, че богатите мъже са простаци. Никой няма да ти даде и 10 000. Много се спекулира с тази тематика и доста заблудени девойки приказват нелепости, с цел да стават забавни.

Какво е мнението ти за Николета Лозанова? А за Мис Тигрова?
Николета е образец за това по какъв начин от нищото можеш да станеш една от най-одумваните дами в България. От грозното патенце да се превърнеш в хубав лебед. Всички приказват за нея - неприятно или положително, само че приказват. Вероятно тя това търси и й харесва. За Тигрова нямам думи. Тук към този момент пошлостта и вулгарните изцепки са стигнали дъното. Странно ми е какво желае да покаже това момиче и с какво желае да бъде видяно? Но несъмнено държанието й е много брутално, даже мисля, че има потребност от експерт психиатър.

Рапърът Криско не се изрече ласкаво за състезанието. По думите му той бил " страшна комедия " и " имаше участнички, които стават, само че множеството в лицето приличаха на камили ". Как ще коментираш?
Всеки има право на мнение. Вече отговорих на сходни нападки с голите си фотоси. Бившата другарка на Криско също изгря от сходен конкурс и не мисля, че е пример за хубост, нито пък за държание. Криско е малък мъж, само че се заблуждава, че сходни изцепки ще го създадат по-висок и някой ще го забележи. А и кой е Криско?

Какво и кой те възбужда най-вече? Продължаваш ли да слушаш Моцарт?
Всичко може да ме възбуди, даже един взор, само че на вярното място и с верния човек. Да не решите, че вървя непрекъснато възбудена. А Моцарт ме възбужда в един различен смисъл. Възбужда сърцето, сетивата ми. Обичам класическа музика и когато имам опция и време, навестявам концерти.

Защо незадоволената жена е най-опасна?
И медицината твърди сходно нещо. Една жена, която няма постоянен сексуален живот, погрознява, става нервна, нападателна. Пълно е с такива дами към нас. Когато видите една дама да избухва, да прави от мухата слон, да се заяжда - знайте, че това й е казусът.

Какво искаш да ти се случи в живота?
Скоро споделих, че желая да продължа образованието си, да се занимавам с нещо, което одобрявам, а не да заставам затворена в банков офис и през целия ден да си поглеждам часовника дали към този момент не е 17 часа, с цел да си потегли. Имам доста фантазии за бъдещето си, само че не бързам за на никое място, аз съм единствено на 21 въпреки всичко.

Каква сума за един месец е задоволителна " Мис Силикон " да живее добре?
Знам 2 и 200, само че избирам 200. Около 4-5 хиляди са ми задоволителни, с цел да се грижа за себе си.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР